Fotòs de l'article Estampar l'article Acuelh Barratz aquela fenèstra Estampar l'article Acuelh
Lo 2 d’agost de 2007 a 10 oras del ser sus las ribas de la Vesera. Un film eveniment :

« LOS CAVALIÈRS D'ALBUGA A LA CONQUÈSTA DEL BOCLIÈR »

Venètz descobrir en avant prumièra lo grand film de la victòria istorica d'Albuga, pèrla de la Vesera fondada a l’Edat Mejana, onte l'esperit d'audàcia e de valentisa senhoreja enquera gràcia a aquels campions dels temps modèrnes.- Projeccion del Film en plen air lo 2 d’agost a 10 oras del ser a Albuga sus las ribas de la Vesera.

- Sortida lo 2 d’agost de las 1600 fotòs de legenda sus DVD : mièja-finala contra Mugron, finala contra Vilanava de Marsan mai las celebracions dels campions a Albuga demest lors suportèrs los 10 de junh e 7 de julhet de 2007.

- Sortida a la dintrada del cofret luxe del Grand film de la Victòria : « Les Chevaliers d'Albuga à la Conquête du Bouclier » que serà disponible au bar « Le Sporting » e a la Librariá de la maison comuna, sièti de las edicions PLB.

Podetz d’ara endavant comandar
lo DVD de las 1600 fotòs de legenda :
15 € + 3 € (frais de mandadís) siá : 18 €
lo cofret luxe del film DVD
« Les Chevaliers d’Albuga à la Conquête du Bouclier »
35 € + 3 € (frais de mandadís) siá : 38 €
los dos DVD 1600 photos + 1600 fotòs + cofret luxe film DVD 15 € + 35 € + 3 € (frais de mandadís) : 53 €
BON DE COMMANDE

Nos faguèron viure un mes de junh fantastic e un finala istorica nòstres jogaires de rugbí d’Albuga ! Contra tots los pronostics, aquel 10 de junh de 2007 a Marmanda, an sauput traucar la defensa reputada intractabla dels Landés de Vilanava-de-Marsan, se creant d’ocasions magnificas e engranjant dos ensags tre la debuta de la partida ! Son anats la quèrre aquela victòria, fasent pròva d'una intelligéncia de cada moment e d'una combativitat jusca a la darrièra minuta tan eroïca coma espatarranta.

www.albuga.info a agut l'immense bonaür de filmar aquel match rare dins son integralitat, comentat en dirèct per lo cronicaire de rugbí sens pariu, Pèire-Lucian Bertrand, e d’acompanhar dins la seguida los jogaires dins los vestiaris per partatjar de moments de bonaür extraordinaris, restituits dins aquel film eveniment que conta una pagina d'istòria dins la vita del club e plan mai larjament dins l'istòria de la vila d’Albuga e del Perigòrd. Aquel film retraça tanben las fèstas a Albuga, demest los suportèrs embalausits de bonaür, qu’an fait un triomfe als « Cavalièrs d'Albuga » lo ser de la victòria lo 10 de junh, puèi lo 7 de julhet lòrs del tradicional bal del Rugbí que aquela annada prenguèt d’airs de felibrejada gràcia al trabalh ufanós de decoracion de la plaça de la maison comuna d’Albuga, complit per las femnas dels dirigents e dels jogaires.

Copyright (c) Ferrassie-TV 2007 Fotòs | Somari